Kennis

Tools voor het Klinknagels in Leer


Tools voor het Klinknagels in Leer

U gebruikt klinknagels om twee stukken leer elkaar te houden of gewoon om het leer te versieren. U zult waarschijnlijk klinknagels op je riem, handtas, het handvat van je koffer of lederen koffer of op hondenriemen vinden. Het gereedschap en de klinknagels zelf zijn vrij goedkoop en zijn onderdeel van toolkit elke leer werknemer. U kunt alle van de materialen die u nodig heeft voor het monteren onder £ 39 (prijzen februari 2010).

Klinknagels

De klinknagels zelf komen in twee delen, een pet en een schacht. Klinknagels zijn algemeen beschikbaar in koper, messing, nikkel, geborsteld nikkel en hard staal, maar ook in kleuren zoals zwart, goud verguld en turquoise. U selecteert de klinknagels aan de afgewerkte stuk passen. Klinknagels komen typisch in drie maten: small, medium en large. Dit doet de grootte van de klinknagelkop, maar de lengte van de as beschrijven. Je zou een klein klinknagel voor lichtgewicht leer en een grote klinknagel op zadels of zware banden te gebruiken. Een andere variatie is de koperen klinknagel, waarbij een braam gebruikt (zoals een wasmachine) in plaats van een kap. Dit ras wordt meestal gebruikt door leathercraft professionals alleen, als het vraagt ​​om een ​​gespecialiseerde instelling tool.

Ponsen

Je moet een gat slaan door beide stukken van de leer je mee voordat u de klinknagel. Rotary stoten zijn een hand-held, tang-achtige tool met een verstelbaar stuur, om gaten tussen de 1/8 inch en ¼ inch punch. Drive stempels worden met de hand gehouden stoten in individuele maten, die u rijdt met een hamer. De hamer zelf is gemaakt van een zware synthetische of gewalst leder. Sommige leathercrafters helemaal overslaan de stoten en het gebruik van de hand boren.

Aambeeld

U plaatst de as-zijde van de klinknagel onder het leer, past de dop op de as en de staking van de dop om het te beveiligen. Een gespecialiseerde oppervlak is niet nodig; bedrijven als Tandy Leather Factory en HideCrafter Leather Company bieden synthetische oppervlakken, die u toelaten om de nagel stevig staking zonder ontsierende het. Beide bedrijven bieden ook klinknagel aambeelden, die metalen stukken met afgeronde inkepingen dat de klinknagel ontvangen en zorgen voor de perfecte vorm zijn.

Rivet Setter

De klinknagel setter is een handheld tool met een concave uiteinde dat u passen over de nagel dop. U slaat dan de setter met een hamer op de nagel te stellen. Een eenvoudige klinknagel setter van Tandy Leather Factory verkoopt voor £ 1,90, terwijl een kit van een eenvoudige klinknagel setter, aambeeld en een assortiment klinknagels verkoopt voor £ 6,40 (februari 2010 prijs).

Related