Kennis

Hoe zelfgemaakte afweermiddel voor muizen maken


Hoe zelfgemaakte afweermiddel voor muizen maken

Het maken van uw huis minder aantrekkelijk voor muizen gaat schoonmaken, vegen kruimels en het zetten van voedsel in de muis-proof containers. Echter, uw huis heeft nog steeds veel gezellige plaatsen voor muizen om te slapen en het ras en de dingen om op te kauwen, zoals bedrading. Als muizen zijn gebruikelijk in uw gebied, moet u wellicht actief af te weren ze naast het verwijderen van de gratis lunches. Voordat de uitgaven een klein fortuin op een state-of-the-art, sonic, muis afstotende apparaat, probeer dan een thuis te verhelpen. Een eenvoudige zelfgemaakte afweermiddel is effectief - en een stuk goedkoper.

•  Druppel een paar druppels etherische olie op elke katoenen bal. Pepermunt is weerzinwekkend aan muizen, maar ze een hekel ook kruidnagel en lavendel, zodat meng het een beetje. Misschien pech genoeg muizen die pepermunt kunnen verdragen hebben, maar het is onwaarschijnlijk dat een muis drie tolereren.

•  Plaats de katoenen ballen in kasten, achter meubels, naast de plinten en de binnenkant eventuele lacunes een muis kon door middel van persen. Sanitaire voorzieningen in de badkamer en keuken hebben vaak gaten naast hen.

•  Vervang de watten een keer per week. De oliën verliezen hun scherpte in de tijd. Als je vrij zeker van dat er geen muizen, vervang de ballen eens in de vier tot zes weken als voorzorgsmaatregel.

Related