Kennis

Hoe Recycle Gold Circuit Board Connectors


Hoe Recycle Gold Circuit Board Connectors

Computers hebben delen die goud bevatten - in het bijzonder, printplaat connectoren. Gouden printplaat aansluitingen kunnen worden gerecycleerd door ze naar een gouden raffinaderij of recyclers die, in ruil, kunt u contant te betalen. Het harde deel is het verzamelen van al die gouden printplaat connectoren en het vinden van een plek die deze onderdelen zal accepteren. Veel goud raffinaderijen en recyclers zullen goud printplaat aansluitingen accepteren voor recycling, maar sommige alleen gespecialiseerd in massief goud, dus controleren of ze accepteren goud printplaat connectoren voordat ze uit.

•  Verwijder alle gouden printplaat connectoren van de printplaat. Doe dit met behulp van een paar messen en het uitsnijden van de connectors. Als alternatief kunt u een soldeer machine gebruiken en unsolder ze van het bord. Volg de instructies van de fabrikant met alle apparatuur die u gebruikt en wees voorzichtig rond iets heet. Laat de gesmolten soldeer niet aanraken totdat het is afgekoeld.

•  Stuur al het goud connectors om een gouden raffinaderij of recycler zoals BW Recycling of Specialty Metals Refiners en verkopen of schenken ze aan het bedrijf. Alvorens je goud printplaat connectoren om een ​​gouden raffinaderij of recycler, controleren dat ze accepteren elektronische goud als niet alle bereid zijn om het te accepteren.

•  Neem je gold connectors naar een raffinaderij als je geïnteresseerd bent in het herstellen van het goud zijn. Voor een vergoeding, kunnen zij bereid zijn om het goud te herstellen voor u zijn. Wees ervan bewust dat ze een minimum bedrag dat u moet verwerken voordat ze het zal doen kunnen hebben. Probeer nooit om het goud terug thuis als het proces is gevaarlijk als illegaal in veel gebieden. Het het beter om een ​​raffinaderij het voor je doen.

Related