Kennis

Hoe om muziek naar micro SD-kaarten


Hoe om muziek naar micro SD-kaarten

Een micro SD-kaart is een kleine, verwisselbare geheugenkaart dat wordt steeds populairder in de huidige technologie. Vaak gebruikt in mobiele telefoons, MP3-spelers, draagbare mediaspelers en andere moderne handheld apparaten, kunnen micro SD-kaarten van verschillende soorten media zoals foto's, muziek en video's op te slaan. De mate waarin een kaart kan opslaan afhankelijk van de grootte van het geheugen, dat 128 gigabyte (GB) kunnen bereiken. Volg een aantal specifieke instructies om media overbrengen van een computer naar een micro SD-kaart met behulp van een geheugenkaartlezer of een USB-kabel.

Met behulp van een geheugenkaartlezer

•  Maak een map op uw computer speciaal voor muziekbestanden. Om dit te doen, klik met de rechtermuisknop op het bureaublad, selecteer "Nieuwe map", de naam van de map en voeg al uw muziekbestanden.

•  Plaats de geheugenkaart in de geheugenkaartlezer. Als er een "Autoplay" prompt verschijnt op uw computerscherm, "Open het apparaat om bestanden te bekijken" te selecteren. Zo niet, ga naar "Mijn computer" en klik op de bijbehorende apparaat.

•  Klik en sleep, of kopiëren en plakken, muziekbestanden van muziek map op uw computer naar de map geheugenkaart.

Met behulp van een USB-kabel

•  Maak een map op uw computer speciaal voor muziekbestanden: Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad, selecteer "Nieuwe map" de naam van de map en voeg al uw muziekbestanden.

•  Sluit uw apparaat aan op de computer. Als er een "Autoplay" prompt verschijnt, "Open het apparaat om bestanden te bekijken" te selecteren. Zo niet, ga naar "Mijn computer" en klik op de bijbehorende apparaat.

•  Klik en sleep, of kopiëren en plakken, muziekbestanden van muziek map op uw computer naar de map geheugenkaart.

•  Als alternatief, als uw computer beschikt over software die media overdracht, zoals Windows Media Player of Media Go maakt, te vinden en deze software te openen.

•  Zoek uw apparaat, selecteert u de muziek die u wilt uit de bibliotheek en klik op "Sync / toe te voegen aan het apparaat."

Related