Kennis

Hoe naar Turkije Tail & Wing Mounts Build


Hoe naar Turkije Tail & Wing Mounts Build


De kalkoen en de fazant zijn van dezelfde familie. Volgens de Wild Turkey Zone, het Turkije was "een van de eerste dieren in Amerika te worden gedomesticeerd." Wilde kalkoenen gebruikt in overvloed te zijn totdat ze bijna werden gejaagd aan uitsterven in de late jaren 1800 tot begin 1900. Door de inspanningen van de Nationale Wild Turkey Federatie, de bevolking van Turkije begon te verbeteren. Turkije jacht is iets dat zelfs vandaag de dag populair blijft. U kunt het geheugen van de jacht te behouden door het monteren van de staarten en vleugels.

De vleugels

1 Snijd de vleugel af zo dicht mogelijk bij de borst als je kunt beheren. Zorg ervoor dat u een beetje van de schouder evenals enkele van het verenkleed bevestigd vertrekken. Probeer de voorste of buitenste deel van de vleugel bevestigd te houden. Knip langs de onderkant van de vleugel.

2 Vul een spuit met behoud van vocht en injecteer de vleugel. Wrijf Borax op de ruwe secties.

3 Open de vleugel in de positie die u wilt. Helpen om de vorm die u hebt door het ingedrukt houden van de randen met boeken over beslist.

De Staart

1 Hang de kalkoen door de nek.

2 Knip langs het midden van de rug van de kalkoen. Pak de huid en trek het voorzichtig maar stevig uit de buurt van het lichaam en in de richting van de staart.

3 Snij de staart van het lichaam op het punt waar het versmalt aan het einde van het lichaam. Zorg ervoor dat u een deel van het bot te nemen zonder het verwijderen van de basis van de veren.

4 Blot de rauwe, gesneden deel van de staart op een doek. Dit zal helpen verwijder alle vet dat, als het blijft in de staart, de veren kon oplossen. Prop de staart, ruwe randen naar beneden, in een kop van maïsmeel en laat het zitten 's nachts. De maïsmeel zal trekken uit alle resterende vet van de staart. Als u vindt dat het maïsmeel nat is wanneer je de staart in de ochtend controleren, dumpen de maïsmeel, vullen de beker en laat de staart weken wat meer. Herhaal deze procedure tot het maïsmeel droog is wanneer je de staart verwijderen.

5 Leg de staart op een stuk schuim en spreid het uit. Houd de randen van de staart met boeken. Monteer de staart op een stuk hout als het droog is. Een rat val werkt goed. Trap de onderkant van de staart met de goede kant naar buiten gericht. Monteer de val op de muur met een spijker.

Related