Kennis

Hoe maak je Fan Out een Pear


Hoe maak je Fan Out een Pear


Als snack of in een fruitsalade, peren bieden smaak en voeding. De smaak van peren gaat goed met kaas en noten, en peren te maken aantrekkelijk garnering voor salades en desserts. Het snijden van een rijpe peer in een waaiervorm op een serveerschaal is een fundamentele garnering techniek. Fanning een peer naast de belangrijkste voedsel aantrekkingskracht voegt een slimme vleugje van de schoonheid en plezier naar de cursus.

1 Kies uw favoriete verscheidenheid van peer, zoals Anjou, Barlett of Bosc. Het soort maakt niet uit, maar kiezen voor een individuele peer dat is zeer rijp. Gebruik het niet als het te hard of te zacht en papperig.

2 Was de peren onder koud, stromend water en voorzichtig droog met een schone theedoek.

3 Plaats de peer op een snijplank en snijd het in de lengte doormidden met een scherp mesje. Gebruik een meloen-baller om de kern te verwijderen.

4 Plaats een peer half gesneden kant naar beneden op het bord. Snijd het in 1/4 inch plakjes beginnend 1/4 inch onder de bovenkant. Laat de top intact.

5 Dompel de gesneden peren in een kom met ijswater, een beetje vers citroensap en een beetje rozenwater. Dit voorkomt dat de peer vlees draaien bruin.

6 situeren de plakjes peer half op de kant van een schaal met de schil naar boven. Scheid de plakjes en waaier ze uit de ongesneden bovenste gedeelte, dus er is een uniform bedrag van de peer vlees tonen voor elke plak. Voeg nu de belangrijkste voedsel, zoals salade of kaas, naar het midden van de schaal.

Related