Kennis

Hoe een auto te ontgrendelen als de toetsen worden Inside


Hoe een auto te ontgrendelen als de toetsen worden Inside

Het leven wordt druk en soms kunt u eenvoudige dingen die je doet elke dag, als het nemen van de sleutels uit het contactslot vóór het vergrendelen van de auto vergeten. Een eenvoudige, fractie van een seconde hersenen vervallen die leidt u vergrendelen uw sleutels in de auto zal uw dag verpesten door het maken van je gefrustreerd en bezorgd. Weten hoe u uw auto de deur te openen als de toetsen zijn binnen zal de situatie minder stressvol te maken en zal u geld besparen door niet te hoeven een slotenmaker bellen of breken alle vensters.

•  plooi de draad kleerhanger van zijn oorspronkelijke vorm om het zo recht mogelijk te maken.

•  Buig de haak einde van de hanger in een lus. Deze stap is van toepassing op auto's die pull-up sloten zich bij het raam te hebben. Als u een pull-up slot, ga dan naar stap 4 na het voltooien van deze stap. Als u een pull-out slot of een auto die ontgrendeld wanneer de binnendeur handvat wordt getrokken, ga je gang en ga naar stap 3.

•  Buig de haak einde van de hanger in een kleinere haak die gemakkelijker te schurft zal zijn.

•  Monteer de gewijzigde draad kleerhanger tussen de bovenkant van uw auto de deur en het dak. Wees voorzichtig en gemak in, zodat je niet scheur de rubber isolatie die zullen worden in de weg. Uw auto werd niet gemaakt worden ontsloten vanaf de buitenkant, maar, met geduld en finesse, zult u in staat om de hanger door middel van te krijgen.

•  Duw de gewijzigde kleerhanger beneden totdat de lus of haak einde kan het slot bereiken. Manoeuvreren de kleerhanger is lastig, dus zien hoe de hanger reageert wanneer u en draai het, dan navigeren door de hanger in positie met het slot.

•  Monteer de lus over de bovenkant van het slot. Deze stap is voor auto's met pull-up sloten, als je een pull-out slot of een deur die ontgrendeld door aan de binnenkant deurklink, ga dan naar stap 8.

•  Draai de lus, zodat het niet zal afglijden het slot wanneer u de hanger op te trekken. Zodra de lus is beveiligd rond het slot en vergrendeld, trek de hanger en kijk hoe het slot pop-up.

•  Plaats de haak onder het slot of, als uw auto de deur ontgrendeld door aan de binnenkant deurklink, plaatst de haak onder de handgreep. Zodra de haak is in positie, trek de hanger, zodat de haak duwt de vergrendeling in de ontgrendelde positie, of zo de haak trekt de binnendeur handvat om de deur te openen.

Related