Kennis

Hoe de Lights Best Outdoor kerst


Hoe de Lights Best Outdoor kerst


Kerstmis is een tijd om uw vakantie geest met kleurrijke decoraties te tonen, moedig bijgesneden kerstbomen en, natuurlijk, kerstverlichting. Deze geven kleur aan de buitenkant van uw huis voor u en uw buren te genieten. Als u denkt aan het verfraaien van uw huis met kerstverlichting dit seizoen, zijn er een aantal overwegingen in gedachten te houden om er zeker van dat u het kiezen van de beste verlichting voor uw behoeften.

1 Teken een schets van uw gewenste lichtplan. Er is een grote verscheidenheid van lichten op de markt, van veelkleurige bollen tot één kleur strings, en zelfs lichten die komen in verschillende vormen en maten. Inzicht voordat je gaat winkelen wat u zoekt is de beste manier om te weten welke outdoor kerstverlichting u het beste past.

2 Selecteer LED-aangedreven lichten als u van plan bent om uw kerstverlichting lopen voor een lange tijd. Deze stijl van verlichting verbruikt minder stroom, waardoor ze lopen een beetje koeler dan andere lampen en langer duren voor uw decoreren behoeften.

3 Kies veelzijdige lampjes die een verscheidenheid aan functies kan passen. Bijvoorbeeld, op zoek naar verlichting die kunnen worden geregen zowel rond de goten en rond draad kerstversieringen de meeste waarde voor uw aankoop te krijgen.

4 Controleer de verpakking op de lichten om te zien of ze zijn UL goedgekeurd. Als ze een rood label, dit geeft aan dat het geschikt is voor gebruik buitenshuis is. Terwijl alle kerstverlichting vormen sommige gevaar als ze de potentie te overbelasten, zijn er enkele tekenen te zoeken bij de aankoop van uw verlichting. Bijvoorbeeld, geen lichten die lijken te zijn geopend of tonen gerafelde bedrading aan te schaffen.

5 Research product reviews. Dit is vooral gemakkelijk als u de aankoop van uw verlichting online als de meeste Internet winkels zijn voorzien van een plek voor commentaar en beoordelingen van klanten. Als je een merk of stijl in het achterhoofd, probeer beoordelingen die de waarde van het product op basis van de kosten, de prestaties en de algehele kwaliteit te verkennen te vinden.

6 Kijk naar energie-efficiënte verlichting, zoals degenen die op zonne-energie of het gebruik LED-lampen zijn. Elk jaar, kerstverlichting zijn kostbaar om te draaien, omdat de hoeveelheid energie die zij nodig hebben. Als je goed kerstverlichting meten door hun prijskaartje, vergeet dan niet de extra kosten die met vakantie verlichting. Het gebruik van energie-efficiënte lampen zal niet alleen bespaart u geld, het is vriendelijker voor het milieu.

Related