Kennis

Hoe aan te sluiten op een After Market Tach in een 1992 Honda Civic DX


Hoe aan te sluiten op een After Market Tach in een 1992 Honda Civic DX

Elk jaar wordt de Honda Motor Company produceert de Honda Civic, maar niet allemaal voorzien van dezelfde standaard functies. Alle Honda Civic modellen zijn vervaardigd met een toerenteller bedrading achter het dashboard, maar niet alle Honda Civic-modellen hebben een toerenteller. Het installeren van een after market toerenteller in een 1992 Honda Civic DX is een eenvoudig doe-het-zelf-baan, die kan worden bereikt thuis.

•  Verwijder de zwarte plastic cover die het instrumentenpaneel op zijn plaats houdt. Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de twee schroeven te verwijderen net boven de doorzichtige plastic dashboard kap. De zwarte plastic hoes die het instrumentenpaneel omringt zal wegvallen.

•  Verwijder de vier instrumenten-paneel-naar-dashboard bevestigingsbouten met een Phillips- schroevendraaier. De schroeven zijn te vinden op de vier hoeken van het instrumentenpaneel. Trek het instrumentenpaneel uit de buurt van het dashboard.

•  Maak de draden die zich voeden in de achterkant van het instrumentenpaneel. Er zullen drie of vier draden afhankelijk van de transmissie van het voertuig. De draden los te maken uit hun harnassen met een eenvoudige clip op het harnas lichamen. Opmerking die draden gaan met die kabelbomen.

•  Trek het instrumentenpaneel uit het dashboard en zet het neer op een tafel. Verwijder de doorzichtige plastic deksel door losmaken zeven clips gevonden rond het lichaam van het instrumentenpaneel. Maak de vier clips aan de zwarte plastic motorkap op het instrument te verwijderen. Trek de zwarte plastic overlay bovenop de instrumenten zelf aan de overlay te verwijderen.

•  Draai het instrumentenpaneel naakt boven op de tafel en verwijder de vier kleine schroeven aan de rechterkant van het instrumentenpaneel met een Phillips- schroevendraaier. De schroeven zal worden in een klein plein van vier. Draai het instrumentenpaneel terug over en verwijder het individuele instrument van het paneel.

•  Installeer de nieuwe toerenteller in zijn plaats, draai het instrumentenpaneel op en installeer de vier kleine schroeven. Installeer het instrumentenpaneel terug in het dashboard en sluit de draden aan op de kabelbomen.

•  Plaats de vier instrument-panel-to-dashboard schroeven met een kruiskopschroevendraaier. Plaats het zwarte plastic omhullend deksel en vervang de twee schroeven met een Phillips- schroevendraaier.

Related