Kennis

Dress Styles voor peervormige Vrouwen


Dress Styles voor peervormige Vrouwen


Voor de peervormige vrouw, het vinden van een flatteus jurk nodig te weten wat stijlen best om de aandacht van haar gewicht dragende heupen, dijen en achter verwijderen werken. Silhouet, ook wel een driehoekige vorm, voordelen meest frocks het bovenlichaam accentueren, terwijl tegelijkertijd verwijderd aandacht van het lichaam onderste helft. Steken met deze techniek zal zorgen voor een algehele evenwichtige kijk elke keer.

Lijfje Gedetailleerde Kledingstijl

-Lijfje gedetailleerd jurken werken ideaal om rente en volume aan kleinere bovenframe een peervorm's toe te voegen. Seek jurken met lijfje functies zoals ruches, plooien of kralen. Vermijd jurken met alle details onder de taille.

Uitgerust, Open Hals Jurken

Jurken met ingerichte open halslijnen creëren visuele ruimte, het geven van een peervormig figuur zijn de totale illusie van bredere schouders. Jurken met scoop decolletes of breed-set banden, evenals strapless jurken met lieverd halslijnen, trekken het oog naar buiten naar de schouders. Lage V-halslijn toevoegen volume aan de borst, helpen om in evenwicht te houden volledige heupen.

Wrap Jurken

Een andere stijl van de jurk die twee belangrijke voordelen biedt voor de peervormige figuur is de wikkeljurk. Ten eerste, de wirwar buste creëert illusies van een kleinere taille en bredere schouders. Ten tweede, de onderlaag stof strijkt, plaats hugs, de heupen. Voor veelzijdigheid, streven naar een neutrale kleur met korte mouwen.

Related