Kennis

Boot camps voor tieners


Boot camps voor tieners


Als je een uitdagende en onhandelbare tiener, kunt u gedacht hebben over het sturen ze naar het kamp op te starten. Deze hebben opgedaan grotere blootstelling te wijten aan dekking op tv-programma's, waaronder ABC's 'Brat Camp "en" Oprah. " Voordat u uw kind weg, zijn er vele overwegingen en serieuze beslissingen te maken, als je moet kiezen uit een breed scala van de kampen.

Opties voor Unruly Teens

Bepaal of een kamp of residentiële behandeling faciliteit is de juiste optie. Konden hun gedrag worden gewijzigd door middel van begeleiding of niet-residentiële behandeling? De meeste residentiële opties hebben een verwijzing systeem. De jeugd zal een programma worden aangeduid door entiteiten, waaronder het jeugdstrafrecht en de school van het kind. Sommige programma's zijn state run en zijn het alternatief voor een jeugdgevangenis. In jeugdrecht gevallen kan de ouder geen keuze of en waar het kind gaat.

Boot Camps

De theorie achter de boot camps is dat strenge regels en fysieke training zal leiden tot het kind te vallen in lijn en beginnen met respect voor gezag. Ze zijn gemodelleerd naar de militaire boot camps. Deze "harde liefde" benadering heeft kritiek oogstte. Volgens boot-camps-info.com, de snelheid van het herhalen van jongeren negatief en illegaal gedrag is zo hoog als 94 procent na het bijwonen van een boot camp. Traditionele boot camps zijn ontworpen om korte programma's die slechts een paar weken lang bent. Ze zijn minder duur dan andere opties en kan gratis zijn als de jeugdstrafrecht is betrokken. Vanwege het gebrek aan succes, veel staten hebben deze benadering beëindigd.

Wilderness Therapy

Wildernis therapie is een alternatief voor de kampen op te starten. SageWalk en Red Cliff Ascent zijn twee kampen die werden gekenmerkt op afzonderlijke seizoenen van ABC's reality show 'Brat Camp. " De meeste hebben counselors of psychologen op het personeel, maar een woestijn kamp sterk verschilt van een boot camp in de aanpak van het gedrag van het kind te veranderen. Hoewel het programma zal variëren van kamp naar kamp, ​​zal een wildernis kamp een groep tieners nemen in de woestijn voor weken of zelfs maanden op een moment. Studenten zullen de tijd om de adviseur te spreken worden gegeven, worden verwacht dat zij de zorg voor en verpakken hun eigen spullen, en te helpen met alle aspecten van het kampleven. Zij zullen leren teamwork en verantwoordelijkheid.

Militaire Boarding Schools

Een kostschool is een langere termijn commitment dan boot camp en de wildernis programma's. Het verzenden van uw kind weg voor enkele maanden of een heel schooljaar is een grote beslissing. Er zijn veel kostschool opties die verschillende programma's en voordelen bieden. Onderzoek alle opties om zeker te zijn dat het een juiste pasvorm voor uw student. Militaire kostscholen bereidt studenten voor een toekomstige carrière in het leger. Ze hebben strikte structuur en de verwachtingen voor de student. Bekend voor academische uitmuntendheid, ze zijn ook een optie als u niet tevreden bent met het openbaar onderwijs.

Het maken van de Beschikking

Het is belangrijk dat alle opties zorgvuldig overwegen. Als u denkt dat uw kind zou reageren op de hardere omgeving van een boot camp, dat kan de beste keuze zijn. Zij neigen ook minder duur te zijn. Echter, voor een grotere kans op lange termijn veranderen, overweeg dan een wildernis kamp. Win advies in van leraren en andere volwassenen die werken met uw kind voor het maken van de definitieve beslissing.

Related